. M Ö T E

Innan bröllopsdagen ses vi för att lära känna varandra lite bättre innan och gå igenom detaljer och händelser under dagen. Ni får också en liten minikärleksfotografering, dels för att ”öva” lite inför kameran och hur jag jobbar men också för att få några fina bilder på er som ni skulle kunna använda till inbjudan eller festhäfte eller såklart vad ni vill ha dom till!

 

. K Ä R L E K

När det är er bröllopsdag vill jag att ni ska känna er kära och lyckliga. Därför kommer jag göra mitt yttersta för att ni ska ha den känslan även under fotograferingen, och det kommer leda till att ni får avslappnade kärleksfulla bilder på er.

 

. P O R T R Ä T T

Ni får minst 1,5 timme porträttfotografering, oftast innan vigsel men det anpassar vi efter hur er dag ser ut. I min drömvärld får jag sno med er en liten stund när solen är i sitt finaste läge (brukar vara någon gång under middagen) för att ni ska få maaagiska bilder att hänga på väggen. Det behöver inte ta så lång tid och det kan vara mysigt att komma ifrån lite för er och bara vara ni två, nygifta för en liten stund.

 

. D O K U M E N T Ä R T

Under vigsel och resten av dagen som inte är porträtt kommer jag dokumentera er dag det bästa jag kan. Ni får en diskret fotograf (vilket brukar uppskattas) och uppmärksam på vad som händer för att fånga alla roligheter och händelser under er bröllopsdag.

. DET HÄR FÅR NI

Linneklätt album i en exklusiv box eller printar i linnebox eller dragspelsalbum eller alltihop =) Det ingår lite olika produkter i paketen och ni väljer vad som passar just er! Era bilder levereras på ett snyggt usb och i de större paketen även ett webbgalleri att dela med familj och vänner.

. Det här får ni välja på

 

 

. V I G S E L S A G A

Under tre timmar fångar jag allt som är värt att få med från er vigsel och såklart porträtt. Riskastning, såpbubblor eller konfettiregn hinns också med. Bilderna levereras på ett usb och ni väljer mellan ett exklusivt album eller ett linneklätt dragspelsalbum.

. 9 990 kr

 

. L I T E N  B E R Ä T T E L S E

Ni får sex timmars dokumentation av er dag. Jag gör allt för att fånga alla detaljer, kärlek och händelser. Provfotografering ingår (i Halmstad) och dom bilderna får ni såklart också. Bilderna levereras på ett usb och ni väljer mellan ett exklusivt linneklätt album eller ett linneklätt dragspelsalbum.

. 17 990 kr

 

. H E L A – D A G E N – D O K U M E N T Ä R

I detta paket får ni en heldagsdokumentation under nio timmar. Ni får en berättelse från förberedelser till middag. När ni bokar detta paketet ingår det en provfotografering (i Halmstad) och dessa bilder skickar jag till er såklart. Fredagen efter bröllopsdagen kan ni se fram emot en liten tjuvkik med favoriter från er dag. Bilderna levereras på ett usb och ni väljer mellan ett linneklätt album eller en linnebox med fine art-förstoringar, dessutom får ni ett webbgalleri att dela med familj och vänner.

. 24 190 kr

 

. A L L T  &  L I T E  T I L L

I detta paketet får ni allt! I tretton timmar hänger jag efter er och fotar allt jag kommer över. Provfotografering i Halmstad ingår såklart. Layout på inbjudningskort och tackkort och även ett egengjort sigill bara för er. Usb med digitala filer, album eller linnebox med fine art-förstoringar och såklart ett webbgalleri.

. 49 990 kr

. VI VILL HA DIG HUR GÖR VI?

. KONTAKTA MIG

Ni börjar med att fylla i formuläret så svarar jag er så fort som möjligt med om jag är tillgänglig er dag!

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

. AVTAL & BOKNING

BOKA! När ni bestämt er och jag är ledig får ni ett avtal som ni fyller i och en bokningsfaktura, när detta är klart står jag till ert förfogande =)

. OCH SEN DÅ?

I vissa paket ingår det en provfotografering så då bestämmer vi tid för detta. Annars håller vi kontakten och ni frågar mig om det är något. Jag har varit med på några bröllop och kan hjälpa till även när ni planerar andra saker.

. BRÖLLOPSDAGEN

Äntligen bröllopsdagen! Jag kommer i god tid dit vi bestämt och fångar alla händelser och kärlek under de timmarna ni vill ha mig med.

. BILDERNA

När bröllopsdagen är förbi ska ni njuta av att vara nygifta och jag jobbar vidare =) Ni får alla bilder levererade på ett usb 4-6 veckor efter bröllopsdagen men innan dess levererar jag en liten överraskning!

 

Följ mig på Instagram: @stina.nilsson.fotograf