Om mig

S T I N A . N I L S S O N

Med mig som er bröllopsfotograf får ni en 100% engagerad och uppmärksam fotograf och jag lovar göra allt för att fånga alla värdefulla ögonblick under er bröllopsdag. Det kan hända att jag ber er gå genom taggiga nyponbuskar eller stå utomhus utan jacka när jag själv springer runt i termobyxor och inte tycker det är så farligt kallt eller stå kvar på en brygga fast det kommer ett stort åskmoln, men jag lovar er, det kommer bli snyggt och som bröllopsfotograf har jag ändå vissa förpliktelser att leverera! (men jag tvingar såklart ingen ;))

Jag älskar att få följa med på bröllop! Det är en kärleksfull dag med mycket skratt och tårar och tal och god mat och tårta och massor av dans. Den dagen vill jag dokumentera åt er så när ni firar platinabröllop kan sätta er och tillsammans minnas dagen då ni gifte er på bästa vis (sen kan ju modet ändras lite på vägen men det får man ta) <3

Så hör av er till mig om ni vill att just jag ska komma och vara er bröllopsfotograf!  -SKICKA FÖRFRÅGAN-