BRÖLLOPSFOTOGRAF HALMSTAD

Får jag berätta er historia med bilder?

 

. M Ö T E

Innan bröllopsdagen ses vi för att lära känna varandra lite bättre innan och gå igenom detaljer och händelser under dagen. Ni får också en provfotografering, dels för att ”öva” lite inför kameran och hur jag jobbar men också för att få några fina bilder på er som ni skulle kunna använda till inbjudan eller festhäfte eller såklart vad ni vill ha dom till!

 

. K Ä R L E K

När det är er bröllopsdag vill jag att ni ska känna er kära och lyckliga. Därför kommer jag göra mitt yttersta för att ni ska ha den känslan även under fotograferingen, och det kommer leda till att ni får avslappnade kärleksfulla bilder på er.

 

. P O R T R Ä T T

Ni får minst 1,5 timme porträttfotografering, oftast innan vigsel men det anpassar vi efter hur er dag ser ut. I min drömvärld får jag sno med er en liten stund när solen är i sitt finaste läge (brukar vara någon gång under middagen) för att ni ska få maaagiska bilder att hänga på väggen. Det behöver inte ta så lång tid och det kan vara mysigt att komma ifrån lite för er och bara vara ni två, nygifta för en liten stund.

 

. D O K U M E N T Ä R T

Under vigsel och resten av dagen som inte är porträtt kommer jag dokumentera er dag det bästa jag kan. Ni får en diskret fotograf (vilket brukar uppskattas) och uppmärksam på vad som händer för att fånga alla roligheter och händelser under er bröllopsdag.

. V I G S E L S A G A

Under tre timmar fångar jag allt som är värt att få med från er vigsel och såklart porträtt. Riskastning, såpbubblor eller konfettiregn hinns också med. Bilderna kommer till er på ett snyggt usb 4-6 veckor efter bröllopsdagen.

. 10 989 kr

 

. L I T E N  B E R Ä T T E L S E

Ni får sex timmar där jag dokumenterar er bröllopsdag. Jag gör allt för att fånga alla detaljer, kärlek och händelser. Provfotografering (i Halmstad) ingår och dessa bilderna skickar jag till er så fort som möjligt efter mötet. Efter bröllopsdagen kommer jag inte kunna hålla favoriterna för mig själv så jag kan lova er någon liten tjuvkik innan alla bilderna levereras. Era bilder skickas till er på ett snyggt usb 4-6 veckor efter bröllopet.

. 19 789 kr

 

. H E L A – D A G E N – D O K U M E N T Ä R

I detta paketet får ni en dokumentation över hela er bröllopsdag. I nio timmar gör jag  allt för att få med alla detaljer, känslor och händelser under dagen. Ni får en berättelse från förberedelser till middag. Vi träffas också för en provfotografering (i Halmstad). Dessa bilderna skickar jag till er och dom kan vara trevliga att använda i t.e.x festhäftet. Efter bröllopsdagen kommer jag inte kunna hålla favoriterna för mig själv så jag kan lova er någon liten tjuvkik innan alla bilderna levereras. Era bilder levereras till er på ett snyggt usb 4-6 veckor efter bröllopet. I detta paketet får ni även tillgång till ett webbgalleri som ni kan dela med familj och vänner. 

. 25 399 kr

 

. A L L T  &  L I T E  T I L L

Här finns allt! I tretton timmar hänger jag efter er och fotar allt jag kommer över. Jag gör allt för att få med alla detaljer, känslor och händelser under dagen. Här får ni också layout på inbjudningskort (20st) och tackkort (20 st). Vi träffas också för en provfotografering i Halmstad eller om ni är långväga träffas vi dagen/kvällen innan bröllopsdagen. Dessa bilderna skickar jag till er och dom kan vara trevliga att använda i t.e.x festhäftet eller i inbjudan kanske. Fredagen efter er bröllopsdag kommer det ett bildspel men innan dess kommer det förmodlingen någon favorit. Era bilder levereras till er på ett snyggt usb 4-6 veckor efter bröllopet. I detta paketet får ni även välja mellan ett exklusivt linneklätt album (20×30 – 10 uppslag) eller en linnebox med 5 fine art förstoringar (13×18). Här får ni också tillgång till ett webbgalleri att dela med familj och vänner.

. 49 990 kr

 

Priserna gäller för bröllop under 2019.

. DET HÄR FÅR NI

Alla bilder levereras på ett snyggt usb i både högupplöst och webbanpassat format. Jag vill ge er en berättelse av bilderna från er dag och tar mig helt friheten att varva svartvitt med färg för att få rätt känsla. Ni får också ett webbgalleri för att kunna dela bilderna med nära och kära. Dessutom gillar jag att överraska så därför är det allt som ingår officiellt!

Jag erbjuder såklart även album och då linneklädda med fine-art-papper för det förtjänar era bröllopsbilder. Printar, även dessa på fine-art-papper och i ett snyggt linneklätt etui och så givetvis förstoringar.

. VI VILL HA DIG HUR GÖR VI?

. KONTAKTA MIG

Ni börjar med att fylla i formuläret så svarar jag er så fort som möjligt med om jag är tillgänglig er dag!

BRÖLLOPSFÖRFRÅGAN

. AVTAL & BOKNING

BOKA! När ni bestämt er och jag är ledig får ni ett avtal som ni fyller i och en bokningsfaktura, när detta är klart står jag till ert förfogande =)

. OCH SEN DÅ?

I vissa paket ingår det en provfotografering så då bestämmer vi tid för detta. Annars håller vi kontakten och ni frågar mig om det är något. Jag har varit med på några bröllop och kan hjälpa till även när ni planerar andra saker.

. BRÖLLOPSDAGEN

Äntligen bröllopsdagen! Jag kommer i god tid dit vi bestämt och fångar alla händelser och kärlek under de timmarna ni vill ha mig med.

. BILDERNA

När bröllopsdagen är förbi ska ni njuta av att vara nygifta och jag jobbar vidare =) Ni får alla bilder levererade på ett usb 4-6 veckor efter bröllopsdagen men innan dess levererar jag en liten överraskning!

 

Följ mig på Instagram: @stina.nilsson.fotograf